Skovmaskiner

Skovmaskiner

Grundvad Maskinhandel har et stort og professionelt udvalg af skovmaskiner bla: TajFun, Fransgård, NHS og KTS

TajFun

TajFun er et stort og velrenommeret mærke inden for skovmaskiner, specielt for deres en- og to-tromlede skovspil. Tajfun skovspil er meget robuste og stærke spil fra 3 til 10 tons – til brug, hvor der kræves et ekstra stærkt og holdbart spil.

Tajfun har også rigtig gode save- og kløvemaskiner.

Besøg Tajfun’s egen hjemmeside.

Fransgård

Fransgård er dansk producerede maskiner til skov, mark og vej. Fransgårds maskinprogram er solidt og professionelt.

Skovprogrammet omfatter maskiner til udslæbning, flytning og læsning af fældede træstammer. Skovspil, skovklo og skovtang.

Fransgård skovspil med palbremse og glidekobling. Enkelt og robust skovspil, der er gennem testet over hele verden. Skovspil til sikker og effektivt udtræk af fældede træstammer. Stort udvalg af tilbehør, her iblandt radiostyringssæt til eftermontering på skovspil V-4000 og skovspil V-6500.

Fransgård skovspil model Forstline, er et helt nyt skovspil til den professionelle bruger med fokus på arbejdsmiljøet. Et skovspil med mange detaljer og stort tilbehørs program, som holder til motorsav og økse, samt anhængertræk. Skovspil W-EH er med elektro-hydraulisk aktivering af kobling og bremse, hvilket kræver en radiokontrol eller kabelkontrol få at betjene skovspillet.

Læs mere om markprogrammet fra Fransgård under “Landbrug

Besøg Fransgårds egen hjemmeside.

Linddana TP

Linddana TP – Danske flishuggere til krævende brugere

TP Flishuggere er danske produkter, der er kendetegnet ved driftssikkerhed, effektivitet og brugervenlighed. Høj kvalitet er ikke noget, vi går på kompromis med.
Og vi designer flishuggere med enkel betjening og vedligeholdelse for øje. Det skal være nemt at komme i gang med opgaven og udskifte sliddele, så du hurtigt kan komme videre.
Vi har et bredt sortiment, der sikrer, at både professionelle og private kunder kan finde egnede modeller til stort set enhver brugssituation. Linddana leverer f.eks. flishuggere med kapacitet til at klare fra 100 mm og op til 400 mm i trædiameter

Besøg Linddana TP egen hjemmeside

Katalog – Mobile/Track på trailer eller bælte
Katalog – PTO traktormonterede
Katalog – PTO K traktormonterede med kran

K.T.S

K.T.S har et stort skovmaskineprogram med alt fra skovspil, grap, plov til store vogne og græsklipper-arme samt graveudstyr til maskiner.

Besøg KTS’ egen hjemmeside.