Have/park

Have/park

Vores afdeling for have/park maskiner har mange års erfaring i maskiner til udendørs brug, og en løbende dialog med brugerne har givet os den nødvendige erfaring til at skabe den bedste løsning til enhver kunde.

Service er en afgørende del af det vi kan tilbyde dig. Vi har selvfølgelig altid reservedele på lager og vi kan hjælpe dig med teknisk bistand, og vi vil med glæde hjælpe dig med råd og vejledning. Før, under og efter dit køb…….

Ligegyldigt om du er villaejer med havearbejde som hobby, er professionel anlægsgartner, eller om du arbejder i skoven eller i entreprenørbranchen, kan du altid stole på vores professionelle råd.

MTD

MTD tilbyder et stort og velassorteret have/park maskinprogram. Fra små græsklippere til større havetraktorer med et væld af tilbehør, fx. gårdrive og fejekost, så det er muligt at få netop det bedste løsning til havens behov. MTD producere kvalitetsmaskiner men med fokus på, at de er enkle at anvende.

Besøg MTDs egen hjemmeside.

I er også velkommen til at komme forbi Grundvad Maskinhandel og få et uforpligtet tilbud hos Flemming Christensen eller kontakt os på telefon nummer  86 66 76 33

Cub Cadet

Cub Cadet producerer et stort program af have/parktraktorer samt motorsave og multikøretøjer til haven/parken. markinprogrammet produceres efter strenge krav, så havetraktorerne er robuste og nyskabende.

Besøg Cub Cadet’s egen hjemmeside.

I er også velkommen til at komme forbi Grundvad Maskinhandel og få et uforpligtet tilbud hos Flemming Christensen eller kontakt os på telefon nummer  86 66 76 33

Solo By AL-KO Robolinho

Vi er forhandler af Solo by AL-KO Robolinho Robotklipper. Vi har mere end 12 års erfaring med Robolinho robotplæneklippere.

Solo By AL-KO tilbyder fuldautomatiske Robotklippere op til 2300 m2 plæner.

Solo by AL-KO tilbyder 2 år + 3 års garanti = 5 år i alt på deres robotter.

Solo by AL-KO er et yderst kvalitets produkt som er udviklet i Tyskland og fremstillet i Østrig. I mere end 40 år har deres ingeniører med tysk grundighed løbende sat nye standarder for design, teknik og funktion.

Læs mere om produkterne her:
Robotplæneklippere | AL-KO Gardentech (alko-garden.dk)

Iseki

Iseki producerer store, selvkørende græsklippere og kompakte minitraktorer til alle formål, hvor nøgleordene er robusthed og driftssikkerhed.

Iseki producerer nogle af markedets bedste produkter med stort fokus på at tilpasse maskinerne til at klare alverdens specialopgaver. Der bliver konstant produktudviklet og optimeret på hele produktpaletten. Derfor kommer der hvert år nye modeller, der er stærkere, bedre og mere fleksible. Der er helt sikkert også en maskine, der kan hjælpe dig med dine udfordringer.

Iseki blev stiftet i Japan tilbage i 1926 og startede med produktion af maskiner til landbrug. I 1961 byggede Iseki deres første traktor, da de traktorer man kunne købe var for store og tunge til de japanske rismarker. Få år senere blev der oprettet et europæisk distributionsselskab i Brüssel. Siden har Isekis kompakttraktorer og effektive græsklippere været et kendt japansk kvalitetsbrand i Europa og Danmark.

Se mere her

Makita

Makita er et verdensomspændende firma med alt fra elværktøjer til makiner inden for have og skov. Makita fremstiller mere end 500 forskellige maskiner, herunder bl.a. plæneklippere.

Enhver handyman ved, at arbejdet bliver sjovere og mere effektivt, når værktøjet er i orden og hos mange står det japanske Makita øverst på ønskesedlen.

Makita er Japansk kvalitet med focus på kvalitet og lang holdbarhed.

Læs mere her Makitas egen hjemmeside.

Vi har altid et godt tilbud på lige det du mangler

Echo

ECHO har gennem de sidste 40 år være med til at præge have- / park maskinmarkedet med deres deres store og professionelle program af bl.a. kædesave, græstrimmere, løvblæsere, hækkeklippere, kantpudsere og buskryddere. Derforuden tilbyder ECHO også et komplet udbud af tilbehør.

Besøg ECHOs egen hjemmeside, hvor du kan læse mere omkring deres mange produkter eller kom forbi Grundvad maskinhandel og få råd og vejledning, I kan også kontakte os på telefon 86 66 76 33

Denne Rotary Scissor fra Japanske Echo kan monteres på ECHO SRM265ES buskryder.

ECHO & Shindaiwa Power Rotary Scissors – NYHED fra ECHO

Trolla

Trolla udbyder kvalitets produkter med enestående egenskaber, bl.a. tilbehør til havetraktor og ATV’er. Trolla har meget høj kvalitet og krav til design tilkonkurrencedygtige priser.

Trolla er et varemærke som produceres og markedsføres af F&H Com A/S i Gedved.

F&H Com A/S har siden 1972 har aktiv indenfor slag og produktion af produkter til hus og have.

Besøg Trollas egen hjemmeside.