Landbrug

Landbrug

Grundvad Maskinhandel har et stort og professionelt udvalg af maskiner til landbruget bla: Deutz-Fahr, Zetor, Schäffer, Krone, BVL, Fransgård m.m

Deutz-Fahr

Deutz-Fahr har været med til at forme udviklingen af landbrugsmaskiner for over 100 år, med revolutionerende opfindelser, innovative koncepter og dens legendariske nærhed til sine kunder. I 75 år har Deutz-Fahr traktorer været et etableret navn for alle i landbruget.

60 år som forhandler!
Grundvad Maskinhandel har i over 60 år været forhandler af Deutz-Fahr og er derfor også én af Danmarks mest erfarne forhandlere inden for dette mærke.

Besøg Deutz-Fahr egen hjemmeside

Krone maskiner

Grundvad Maskinhandel A/S forhandler Krone. Så hvis du mangler et produkt af den højeste kvalitet inden for græs eller halm udstyr så er Krone det rette produkt.

Se krone produkter her.

Krone Danmark Landbrugsmaskiner – Brøns Group (bronsgroup.com)

Zetor

Moderne Zetor-traktorer er driftssikre traktorer med rummelige kabiner og et udstyrsniveau, der overrasker de fleste positivt. I en tid hvor mange brands vælger at få deres mindre og mellemklasse-traktorer fremstillet i lavprislande, har Zetor valgt at holde produktionen på egne hænder i Tjekkiet. Her er der tradition for industriel produktion af høj kvalitet.

Zetor udvikler sig utroligt hurtigt både med hensyn til teknologi og design, men holder fast i traditionen om tæt samarbejde med kunderne, uanset om det drejer sig om produktudvikling eller lokal service. Det helt overordnede mål er at levere traktorer med høj brugsværdi og minimale ejertidsomkostninger.

Zetor egen hjemmeside – læs mere her

Fransgård

Fransgård er dansk producerede maskiner til skov, mark og vej. Fransgårds maskinprogram er solidt og professionelt.

Markprogrammet omfatter skive-slåmaskiner, combiriver og rotorriver samt skårluftere til behandling af græs, hø og halm.

Læs mere om skovprogrammet under “Skovmaskiner” her på siden.

Besøg Fransgårds egen hjemmeside.

DAL-BO

DAL-BO A/S Specialist i jordbearbejdning
DAL-BO A/S er specialist i redskaber til jordbearbejdning. Vi udvikler og producerer således et ganske stort sortiment af redskaber til tromling, stubbearbejdning, pakning og såbedstilberedning. Med andre ord jordbearbejdningsredskaber af enhver art, dog med undtagelse af plove.

Maskinfabriken DAL-BO A/S blev grundlagt i 1948 af Henry Pedersen. I 1950´erne specialiserede virksomheden sig i produktion af landbrugsvogne, men man fandt dog hurtigt ud af, at der skulle et større volumen til. Derfor begyndte DAL-BO produktion af tromler til landbruget, hvor muligheden for masseproduktion var til stede, og Dal-bo er i dag blandt Europas 3 førende udbydere af tromler til den moderne landmand/maskinstation.

I 1990 valgte DAL-BO at kaste sig over en ny produktgruppe, nemlig stubredskaber, og det er i de forgangne år lykkedes også at blive en betydelig leverandør af stubharver og tallerkenharver.
DAL-BO fabrikken ligger i Bindeballe og beskæftiger ca. 60 medarbejdere

Velkendte kvalitetsprodukter fra DAL-BO:

  • Tromler
  • Knivtromler
  • Såbedsharver
  • Stubredskaber
  • Grubbere
  • Jordpakkere

Besøg DAL-BO’s egen hjemmeside.

BVL

BVL har gennem 150 år lavet landbrugsmaskiner, men har specialiseret i konstruktionen af foderblandingsvogne gennem de sidste 30 år.

BVLs løsninger er med til at give landmændene større indtjening, forbedre dyresundheden og give optimal ko-komfort gennem individuelle løsninger til stalden.

Besøg BVLs egen hjemmeside.

Hauer

Hauer har i mere end 45 år producere innovative maskiner til bla. landbrug og skovbrug. Hauers maskinprogram er af høj kvalitet og teknisk avancerede.

Mange års erfaring og “know how” er basis for nye og innovative produkter og kombineret med kundernes feedback skaber det optimal synergi for fortsat produktudviklingen.

Hauers produktprogram omfatter bla.: Frontlæssere og sneplove.

Besøg Hauers egen hjemmeside.

Maschio

Maschio er en af verdens førende producenter af jordbearbejdningsmaskiner. Maschios produkprogram omfatter bl.a.: Traktorfræsere, afpudsere, såbedsmaskiner, tallerkenharve og slåmaskiner.

Læs mere på Maschio egen hjemmeside