Butik/lager

Butik/lager

I vores butik har vi et bredt udvalg af alt fra håndredskaber til beklædning samt motorsave, haveredskaber, et bredt udvalg indenfor have/park maskiner mm.

Vi ligger også her stor vægt på god kundeservice og professionel rådgivning.
Vi ses i Butikken hos Grundvad Maskinhandel A/S

Butik/Lager træffes på tlf: 86 66 76 33

Kramp

Kramp Agro tilbyder et velassorteret udvalg af varer til Agrokunder. Kramp Agro er en god leverandør til landbruget, have/park m.m.

Kramps store produktudvalg kan købes via Grundvad Maskinhandel.

Besøg Kramps egen hjemmeside

Se Kramp tilbudsavis her

Vi kan også tilbyde at I kan købe online hos Kramp igennem os – tryk her for at oprette dig! Det betyder at du kan sidde derhjemme foran din computer og bestille online. Billig fragt og over 1500 kr er det gratis.

Det bliver så efterfølgende fakturaet of os.

Aspen benzin hos Grundvad

Grundvad Maskinhandel A/S er også forhandler af det miljø rigtige produkt Aspen.

Nilfisk

NILFISK tilbyder et velassorteret udvalg af højtryksrensere, støv-/vådsugere og gulvrengrengøringsmaskiner af høj kvalitet til bl.a. landbruget, industrien og private forbrugere. NILFISK er en god leverandør med et bredt og innovativt udvalg.

NILFISK store produktudvalg kan købes via Grundvad Maskinhandel.

Besøg NILFISK’s egen hjemmeside.

Reno

RENO tilbyder et velassorteret udvalg af trykluft kompressorer og højtryksrensere til bl.a. landbruget, industrien og private forbrugere. RENO er en professionel leverandør med et solidt produktprogram.

RENO’s produktudvalg kan købes via Grundvad Maskinhandel.

Besøg Reno egen hjemmeside.

Anteco

Anteco arbejder med varmekanoner, varmluftaggregater, rustfrie skorstene, varmesparere, affugtere og industrielle støvsugere.

Anteco.dk præsenterer produktprogrammerne fra to beslægtede handselsvirksomheder med speciale i luftvarmeanlæg og relaterede produkter:
Anteco Mobile Units A/S og Anteco Thermo Trade A/S.

Anteco Mobile Units A/S arbejder primært med mobile varmekanoner og affugtere deres produkter sælges gennem et landsdækkende forhandlernet der henvender sig til landbruget og håndværkere.
Anteco Thermo Trade A/S arbejder primært stationære luftvarmeanlæg, og tilbehør, herunder rustfrie stålskorstene, aftræksløsninger og varmespare-ventilatorer som samarbejder med VVS-installatører og ventilations- og procesvarmefirmaer

Anteco A/S blev grundlagt i 1993 af Svend Pedersen, der havde mere en 30 års erfaring i processvarme til landbruget, i 2002 blev Anteco generationsskiftet til Nis Pedersen og i 2012 blev virksomheden opdelt i ovennævnte to selvstændige virksomheder for at have større fokus på de forskellige afsætningskanaler og forretningsområder.